zdzira napisał:
p/s:
przypomiala mi sie,kolejna pani 'pedagog' niejaka (i nijaka!) barbara!
ta,to se nawet kacik jezyka (na MN zalozyla!) coz za megalomania!!
a fucktycznie,to tylko kolejna cwaniara,udajaca pania uczycielke!
ostatnio (z tego co pamietam) na jakis prywatnych kursach,na polnocy no...a glupiemu radosc!!!
O PRZEPRASZAM ...!!!
JEDNAK MUSZĘ STANĄĆ W OBRONIE PANI BARBARY !!!
---
Nie wiem dlaczego od samego początku , czepiasz się Tej Kobiety !? .
---
Ta Kobieta jest etatowym pracownikiem w szkole , jako nauczyciel języka norweskiego , oraz uczy jednocześnie tego języka Dorosłych pracowników na zlecenie Firmy w Mosjøen .
---
Znam Tą Panią , ponieważ w Mojej Wiosce , jest wydział Pedagogiczny w którym Ta Pani podnosi Swoje wykształcenie ... / coby było Jej lepiej we pracy za większą kasę a mniejszy wysiłek intelektualny / = to taka Moja prywatna dygresyja ...
---
DAJ Już sobie siana z Tą Kobietą ... !!! .
p/s:
przypomiala mi sie,kolejna pani 'pedagog' niejaka (i nijaka!) barbara!
ta,to se nawet kacik jezyka (na MN zalozyla!) coz za megalomania!!
a fucktycznie,to tylko kolejna cwaniara,udajaca pania uczycielke!
ostatnio (z tego co pamietam) na jakis prywatnych kursach,na polnocy no...a glupiemu radosc!!!
O PRZEPRASZAM ...!!!
JEDNAK MUSZĘ STANĄĆ W OBRONIE PANI BARBARY !!!
---
Nie wiem dlaczego od samego początku , czepiasz się Tej Kobiety !? .
---
Ta Kobieta jest etatowym pracownikiem w szkole , jako nauczyciel języka norweskiego , oraz uczy jednocześnie tego języka Dorosłych pracowników na zlecenie Firmy w Mosjøen .
---
Znam Tą Panią , ponieważ w Mojej Wiosce , jest wydział Pedagogiczny w którym Ta Pani podnosi Swoje wykształcenie ... / coby było Jej lepiej we pracy za większą kasę a mniejszy wysiłek intelektualny / = to taka Moja prywatna dygresyja ...
---
DAJ Już sobie siana z Tą Kobietą ... !!! .